top of page

aanmelden voor de wachtlijst
 

78DDC408-6FBC-42A5-AD4E-FA4FA2E5D8BC 6_edited.png

Bedankt om de informatie op onze website aandachtig door te lezen alvorens aan te melden.
 

Voor de pups die wij niet selecteren voor onze fokkerij zoeken wij actieve gezinnen met veel tijd en liefde over voor een hond, waarvan pup volwaardig deel mag worden. Aan gezinnen met peuters en kleuters vragen wij om nog eventjes te wachten, op z'n minst tot de kindjes de leeftijd van 7 jaar ber

Via volgend formulier kan u aanmelden voor een Doodle'Inne Australian Labradoodle pup. Het is voor ons belangrijk om met ons pups en u een goede match maken.

Probeer de vragen aub zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Opgelet: we verkopen onze pupjes uitsluitend in het binnenland.

Attention: we do not sell puppies abroad.

aanmelden

planning voorjaar 2024;
Labradoodles Playground Peppa
X
Hudson
(Labradoodle Lane New York state of Mind Hudson)

-planning voorlopig volzet

we verwachten mediums tot flinke mediums in alle tinten caramel, met wave fleece vachten. 
------------
 
planning zomer 2024;
Doodle-Inne's Fenna
X
Noa
(My dog Nox Nezih)


-onder voorbehoud van geslaagde 1ste dekking

-planning voorlopig volzet

we verwachten mediums met fleece vacht in alle tinten caramel- en chocolade bruin. Mogelijks parti's of pups met witte aftekeningen. . planning 2025 - 2026;

loopsheden van Filou en Snoopy worden verwacht op het einde van 2024 of begin 2025 

Doodle-Inne's Filou
X
.......

Little Miss Snoopy
X
.......


Doodle-Inne's Lucky Lilo
x
.....
Doodle-Inne's Seraphic Sue'ke 
x
......

______

Scherm­afbeelding 2023-12-19 om 07.55.07.png
Scherm­afbeelding 2023-12-19 om 07.55.28.png
peppalogo

Beste,

Dank voor uw interesse in onze Australian Labradoodles.

Via deze pagina kan u aanmelden.


Om een goede match te maken willen we graag weten of u u kan vinden in onze werkwijze.
Naast alle info op onze website vriendelijk verzoek ook onderstaande pdf's aandachtig door te nemen. Ze werden zorgvuldig ontworpen en opgesteld om u een zo goed mogelijke indruk te geven van wat wij graag van onze toekomstige pup baasjes verwachten. 

Voor pups die wij niet selecteren voor onze fokkerij, zoeken wij actieve gezinnen met veel tijd en liefde over voor een hond. Onze honden zijn hoog gevoelige knuffelberen. Ze draaien mee in het gezin met al z'n activiteiten als een volwaardig familielid. We kennen ons ras, en willen niet dat ze dagelijks langer dan 4 uren alleen thuis hoeven te zitten. 

Qua organisatie vragen wij u dit op voorhand goed te bekijken ivm uw werkritme. Deze voorwaarde is opgenomen in ons koopcontract.

De Australian Labradoodle is niet de goedkoopste hond, niet in aankoop- en onderhoud.

Onze lijnen zijn volledig getest, en in generatie voldoende geëvolueerd met de mooiste vachten waarop personen met allergie weinig- tot geen reactie vertonen. Om de 2 maanden moet de hond in het trimsalon getrimd worden, alsook wekelijks door uzelf geblazen, gekamd en geborsteld. 


Qua voeding adviseren we de Australian Labradoodle gevarieerd te voeren. Vers vlees, een kwalitatieve brok en natuurlijke- niet kunstmatig gefabriceerde snacks genieten de absolute voorkeur.

De Australian Labradoodles hebben dagelijks minstens 1 uur aandacht en beweging nodig om zich gelukkig te voelen. Een wandelingetje dagelijks zullen ze ten zeerste appreciëren, maar ook samen spelen, knuffelen etc. hoort er dagelijks bij.

De authentieke Australian Labradoodle is een goede vriend voor mens en dier. Echter aan gezinnen met een recentelijke kinderwens, met peuters en- of kleuters vragen wij om nog eventjes te wachten alvorens deze hond in huis te halen tot de kindjes minstens 7 jaar zijn. 

Al onze honden met uitzondering van de fokhonden worden op kosten van de koper rond de leeftijd van 1 jaar verplicht per contract gesteriliseerd. Voor een reu kunnen we aan dit contract wanneer de hond 1 jaar geworden is toevoegende bepalingen overeenkomen en akkoord gaan met een fokverbod. 

Voor de gezondheid van een teef is dit niet bespreekbaar en blijft sterilisatie verplicht.

 

Alvast bedankt voor uw aanmelding. We contacteren u op onze beurt  telefonisch om een kennismaking in te plannen waarbij u onze honden kan ontmoeten. Dan informeren we u eveneens over de komende nestjes.

Nadat u akkoord gaat met ons wachtcontract en de aanbetaling voldaan is staat u op onze wachtlijst.

 

Wanneer het besproken nestje geboren is komt u in de Whatsapp puppygroep en kan u via foto's en filmpjes het wel en wee van de pups volgen. Vanaf week 4 krijgt elk gezin de gelegenheid om de pupjes te komen knuffelen en bewonderen op puppybezoek.

Vanaf week 7 worden de pupjes toegewezen op basis van karakter, datum aanmelding en uw persoonlijke voorkeur. U kan in het nestje kiezen uit de puppy's die op dat moment beschikbaar zijn. 

Vanaf week 8 mag pupje het nest verlaten. Alle pupjes vertrekken stipt op dezelfde dag, in de voormiddag. 

 


kostprijs puppy €2750 incl btw.

Hierbij is inbegrepen;

  • ons puppyboek voor de opvoeding

  • voorschot wachtlijst €200 

  • pup's paspoort

  • voeding met schema voor de eerste week

  • pupgewenning 

We bieden een interessant puppypakket aan tegen meerprijs;
 

  • kwalitatieve waterblazer met hoge warmtecapaciteit €120

  • puppy verzorgingspakket twv €50

We zijn erkend fokker, u ontvangt een factuur van uw betalingen en 2 jaar wettelijke garantie

(opgesteld overeenkomstig art. 30 van het KB van 27 april 2007 houdende de erkenningsvoorwaarden voor inrichtingen voor dieren, en de voorwaarden inzake de verhandeling van dieren)

  •  
bottom of page