top of page

Honden-knuffel-met-hartslag-voor-hond-puppy-hondenknuffel-hartslagknuffel_edited.png
Teun-de-hond-puppy-knuffel-met-hartslag-met-hart-_edited.png
AFP-Calm-Paws-Dog-zijaanzicht-links_edited.png

Knuffel met hartslag voor hond

Dit is Teun een knuffel met hartslag voor jouw hond. We vonden Teun een passende naam voor deze knuffel. Als je in zijn lieve trouwe ogen kijkt dan ben je al verkocht toch? Teun is dus een knuffel met hartslag voor een hond. In zijn buikje zit een plastic hartje dat werkt op AAA batterijen (niet meegeleverd). Het hartje zit verstopt achter een ritssluiting. Als het hartje aan staat, dan voelt het als een kunstmatige hartslag. Je puppy of hond zal Teun ervaren als een soortgenootje die rust en geborgenheid geeft. Vooral voor een puppy die net het nest heeft verlaten is dit ideaal. Je puppy zal zich zo de eerste dagen minder eenzaam voelen. Heeft je hond verlatingsangst? Dan is een knuffel met hartslag voor een hond  zeker de moeite waard om te proberen. Veel honden met verlatingsangst hebben namelijk echt steun aan Teun.

Kan een knuffel met hartslag stuk?

Teun voldoet aan alle veiligheidseisen die aan hondenknuffels worden gesteld. Toch kan Teun, zoals elke knuffel, stuk. Voor sommige honden heeft de rits extra aantrekkingskracht. We verkopen deze honden knuffel heel veel en zien gelukkig dat de meeste honden Teun helemaal heel laten. De reden is dat Teun toch veel vertrouwen en ondersteuning geeft waardoor honden niet de behoefte voelen om te slopen. Ook de leeftijdsfase van je pup speelt een belangrijke rol. We geven altijd het advies om eerst goed te observeren hoe je hond reageert op Teun.

Is jouw hond getriggerd door ritsen of knaagt je hond graag op harde dingen? Aan adviseren we om in plaats van Teun een hartslagknuffel met klittenbandsluiting te kiezen zoals Bunny Relaxof Tess het knuffelschaap.

Een knuffel met hartslag in de bench

Om je puppy te laten wennen aan de bench is Teun ook de oplossing. Een bench voelt voor je puppy in het begin toch eenzaam en spannend. Doordat je een puppy knuffel met hartslag in de bench legt voelt dit als een surrogaatmoeder. Je hond zal sneller in slaap vallen en beter de nacht doorkomen door de warmte en steun van Teun.

Hoe werkt deze knuffel met hartslag?

Teun heeft een opening in zijn buikje met een ritssluiting. Hierachter zit een plastic hartje verstopt.  Je kunt het hartje zelf aan en uitzetten. Dit hartje gaat dus niet automatisch uit.

Hoe groot is Teun?

We hebben Teun gemeten en als hij gestrekt ligt dan is hij 48 cm lang. Het is echt een leuke lobbes die ook vast jouw hart en die van je hond  gaat veroveren.

bottom of page