top of page

Een Lickimat??? Wat is dat!

Uitgevonden en gefabriceerd in Australië... doet dat een belletje rinkelen? De fabrikant was vroeger nog trotse eigenaar van 2 Australian Labradoodles van de allereerste generaties, en werd


goed geïnspireerd tot het maken van deze supertoffe artikelen :))
De Lickimat is niet zomaar heel populair. Likken heeft een kalmerende werking, honden kunnen zo prikkels en stress laten afvloeien omdat likken kalmerende hormonen doet vrij komen. De Lickimat is een creatieve voerpuzzel, of voermat in alle mogelijke vormen met tal van mogelijkheden voor jou hond (of kat)
gebruik de Lickimat om angst te verlichten, als traktatiemiddel, slowfeeder, trainingshulpmiddel, om verveling tegen te gaan, als tongreiniger en allround levensverrijkingsproduct :) Aanbevolen door huisdiertrainers en dierenartsen wereldwijd!

De LICKIMAT BUDDY is helemaal van siliconen gemaakt en heeft een antislip ondergrond

De LICKIMAT SOOTHER PRO heeft een stevige ondergrond met antislip en allemaal puntjes

De LICKIMAT SPLASH is om te gebruiken wanneer je hond in bad- of onder de douche gaat. Je plakt deze met de zuignap vast en smeert er wat lekkers op.

De LICKIMAT WOBBLE is rond, deze draait en beweegt zodat je hond extra moeite moet doen.

De LICKIMAT SLOMO heeft verschillende vakjes en een harde onderkant met antislip. Je kunt hierin meer variatie bieden aan je hond.

De LICKIMAT UFO heeft een interessante vorm, en kan met de zuignappen verticaal geplakt worden tegen bvb de koelkast.Creatieve receptjes;

opgelet; indien je hond gevoelig is, overleg dan eerst met je dierenarts wat je mag maken.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page